Kaymakamlığa araç tahsis ettiler

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Çerkezköy Kaymakamlığı'na 1 yıl kullanılmak üzere araç tahsis etti. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, "Aracı inşallah hayırlı hizmetlerde kaz

GÜNDEM 7.05.2018 20:57:00 0
Kaymakamlığa araç tahsis ettiler

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy Kaymakamlığı’na Kaymakamlık Hizmetlerinde kullanılmak üzere, 2011 Model Ford Marka araç tahsis etti.

 

 

SÖZLEŞME İMZALANDI

 

Sözleşme süresi 1 yıl olan Sürücüsüz Araç tahsis İşine Ait Sözleşme Çerkezköy kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva tarafından imzalandı. Kaymakamlık makamında yapılan imza törenine kaymakam Abban ve ÇTSO Başkanı Kozuva’nın yanı sıra Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin ve Mehmet Danyeli ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hakan Gel de katıldı.

 

“İNŞALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANIRIZ”

 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyeleri ile oda üyelerine teşekkür eden kaymakam Atilla Selami Abban “Aracı inşallah hayırlı hizmetlerde kazasız ve belasız bir şekilde kullanırız. Allah kaza bela vermesin” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN