Köprülü ve Dalgıç da başvuru yaptı

Haziran 2011'de yapılan 24'üncü dönem Milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Tekirdağ Milletvekili seçilen ve 3 dönemdir milletvekilliği yapan Avukat Emre Köprülü, 27. Dönem

GÜNDEM 7.05.2018 20:55:00 0
Köprülü ve Dalgıç da başvuru yaptı

27. Dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu genel merkeze yapan Emre Köprülü “Başvurumuzu yaptık. Tekirdağ’ımıza ve Türkiye’mize hayırlı olsun. Sözümüz var; bu ülkenin her karış toprağına demokrasi, adalet, huzur ve barış getireceğiz” dedi.

 

DALGIÇ DA BAŞVURU YAPTI

 

2009 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tekirdağ Belediye Başkanı seçilen Op. Dr. Adem Dalgıç da Tekirdağ Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Doktorluk hayatına 1995’te başladığını anımsatan Tekirdağ Belediye Eski Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç “1995 yılından itibaren doktor olarak, 2002-2005 yılları arası başhekim olarak şehrime hizmette bulundum. 2008 yılından itibaren CHP’nin bir Üyesi olarak partime, şehrime ve ülkeme hizmet etmeye çalışmaktayım. 2009 yılında halkım bana belediye başkanlığı görevini vererek beni onurlandırdı. Başkanlığım döneminde şehrimin gelişmesi için onur ve Şerefimle çalıştım. Ülkemin bu zorlu günlerinde çok önemli bir seçime gidiyoruz. Çok çalışmamız gerektiğine olan inancımla CHP’den Tekirdağ Milletvekili aday adaylığı için başvurdum. Önce Türkiye, daima Türkiye, hep birlikte Türkiye” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU