1 yılda 4 bin 239 kursiyere eğitim

Malkara Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2017 – 2018 öğretim yılında düzenlenen "Giyim Teknolojisi, El Sanatları, Makina Nakışı, Ahşap Boyama" kursları sona erdi.

GÜNDEM 3.05.2018 12:39:00 0
1 yılda 4 bin 239 kursiyere eğitim

Kursiyerlerin kurs boyunca hazırladığı ürünler Belediye Kapalı Düğün Salonu’nda açılan yılsonu sergisinde görücüye çıktı. Sergi açılışına Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, İlçe Müftüsü Safi Çınar, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sevdican Doğan, SYDV Müdürü Selda Köroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Belediye Meclis üyesi Selma Şentürk, Okul Müdürleri, kurs öğretmenleri, kursiyerler ile çok sayıda davetli katıldı.

 

"1 YILDA 4239 VATANDAŞIMIZA EĞİTİM VERDİK”

 

Açılışta konuşan Malkara Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sevdican Doğan, “Halk Eğitimi Merkezi olarak 2017 – 2018 Eğitim yılında 26 adet okuma yazma kursunda 311 kursiyere eğitim verdik. Ayrıca, 141 genel ve mesleki kurslarımızda 3928 kursiyerimize eğitim sağladık. Toplamda 4239 vatandaşımıza çeşitli kurslarda eğitim verdik” dedi.   Katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Her düzeydeki, her yaştaki, her yöredeki insanımızın katılacağı en az bir Halk Eğitim faaliyeti mutlaka vardır” dedi.

 

AÇILIŞ YAPILDI

 

Malkara Kaymakamı Erkan Karahan da açılışta yaptığı konuşmada “Milli Eğitim Bakanlığımız İlçe Milli Eğitim Müdürlükleriyle örgün eğitimin yanında yaygın eğitimle bütün vatandaşlarımıza hizmet sunuyor. Kurslara katılan kursiyerlerimize, kurs eğitmenlerimize, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine ve Muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı. Programda, Şair Nev’i İlkokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi de sunuldu. Halk Eğitimi Merkezi geleneksel yılsonu sergisi 4 Mayıs Cuma akşamına kadar açık olacağı ifade edildi.

 

Haber / Özge MERİÇ