Şampiyonluk yolunda önemli avantaj

Tekirdağ U-17 Ligi C Grubu'nda haftaya lider durumda giren Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı evinde takipçisi 2016 Aslanspor'u konuk etti. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Çerkezköy Doğans

SPOR 2.05.2018 17:07:00 0
Şampiyonluk yolunda önemli avantaj

Salı günü saat 14:00’da Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile başlayan Çerkezköy Doğanspor, 2016 Aslanspor U-17 Futbol Takımı karşısında ataklar geliştirdi.


FARKI 2’YE ÇIKARDI
 

Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı Etem’in attığı golle 1-0 öne geçerken, oyundan kopmayan 2016 Aslanspor beraberlik golü için ataklar geliştirmeye çalıştı. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde Etem ile bir gol daha bulan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı farkı 2’ye çıkardı. İlk devrenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca ilk devre Çerkezköy Doğanspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.


3-1 YENDİ
 

Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın ikinci devresinde de farkı artırmaya çalıştı. İlerleyen bölümlere doğru kalesinde bir gol gören Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı Fatih Kütük’ün golü ile farkı yeniden 2’ye çıkardı. Karşılaşma Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol takımının 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu galibiyet ile puanını 16 yapan Çerkezköy DoğansporU-17 Futbol Takımı şampiyonluğa göz kırparken, ligde ikinci mağlubiyetini alan 2016 AslansporU-17 Futbol Takımı ise bir maç eksiği ile 9 puanda kaldı.


“BÜYÜK MORAL BULDUK”
 

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı antrenörü İsmail İnan “Sezon başlamadan önce sıfırdan bir ekip kurduk. Gerçekten çok iyi çalıştık ve öğrencilerimiz çok emek verdi. Dik durdular, dirayet gösterdiler ve idmanlara eksiksiz katıldılar. Kondisyon, taktiksel olarak maçlara çok iyi hazırlandık. Kulüp Başkanımız Kazım Asbaş, bizleri hiçbir şeyden mahrum bırakmayarak bizleri destekledi. Ligde ilk hafta aldığımız beraberlik bizlerin moralini bozdu ama ilerleyen haftalarda oyun mücadele olarak galibiyetler alarak büyük moral bulduk” dedi.


“ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEMEK İSTİYORUZ”
 

Geri kalan beş maçı da kazanarak en yakın takipçileri olan 2016 Aslanspor’un maç fazlasıyla 7 puan önüne geçtiklerini ifade eden İnan “Biz bu galibiyeti alt yapımızda forma giymiş ve geçtiğimiz gün trafik kazasında kaybettiğimiz Furkan Kılıç kardeşimize armağan ediyoruz. Ben futbolcu kardeşlerimi bir kez daha kutluyorum bizi destekleyen herkesten Allah razı olsun” dedi. İnan, kalan maçları da kazanıp şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini ifade etti. 


Haber / Ayşenur AYDIN