Tokatlılar dernek çatısı altında bir araya geldi

Çerkezköy'de bir süre önce kurulan Tokat Artova İlçesi ve Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin resmi açılışı 6 Mayıs Pazar günü saat 14:00'da Uğur Mumcu Caddesi Tunalı İş M

GÜNDEM 2.05.2018 15:31:00 0
Tokatlılar dernek çatısı altında bir araya geldi

“KAYNAŞMALARI İÇİN FAALİYET YÜRÜTECEĞİZ”


Açılış öncesi derneğin yöneticileri gazetemizi ziyaret ederek Pazar günü yapılacak olan açılışa davet etti. Yönetim kurulu üyeleri Avukat Ercan Yalçın, Şadiye Erik ve Ahmet İnce ile birlikte gazetemizi ziyaret eden dernek başkanı Erkan Serdaroğlu “Tokat tarihiyle, kültürüyle, mazisiyle yetiştirdiği bilim insanları, sanayici ve siyasetçisi ile ülkemize katma değer üreten bir il. Tokat’ta doğmuş, Çerkezköy’de var olmuş Tokatlılar olarak buradaki tüm hemşehrilerimizin ve Çerkezköy halkımızın sosyal ve kültürel olarak kaynaşması için faaliyet yürüteceğiz” dedi.


“HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ”
 

Seçimler için kurulmuş bir dernek olmadıklarını kaydeden Serdaroğlu “Buradaki hemşehrilerimizin iyi gününde, kötü gününde yanlarında olmak için kurulduk. Tokat da Tekirdağ gibi 11 ilçeden oluşuyor. Artovalıların yoğun yaşadığı Çerkezköy’de Tokat’ın bütün ilçelerinin temsilcisi olacaklarını kaydeden Serdaroğlu, “Tabela derneği olmayacağız. Tokatlı tüm hemşehrilerimizin her türlü kültürel ve sosyal ihtiyacına cevap verecek bir dernek olacağız” dedi. Gazeteci Şaban Kardeş’e Tokat’ın el basmalı sofra bezi ve yöresel ürünlerden oluşan hediye paketi sunan Serdaroğlu, Tokat’ın kültürel ve yöresel tatlarının da ikram edileceği açılışa tüm Tokatlıları ve Çerkezköylüleri davet etti.  


Haber / Gülveren ALTUNOĞLU