Bayburtlular kahvaltıda bir araya geldi

Tekirdağ Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, kahvaltıda bir araya geldi. Düzenlenen etkinliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra, TESKİ Genel Müd?

GÜNDEM 2.05.2018 11:46:00 0
Bayburtlular kahvaltıda bir araya geldi

Kahvaltıda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yöre dernekleri ile ilgili önümüzdeki dönemlerde hayata geçirilmesi planlanan bir projem var.  Buradan yöre dernekleri ile Tekirdağlı vatandaşlarımızın da katılacağı gezi düzenlemeyi planlıyorum. İlk geziyi de Bayburt'a düzenlemeyi düşünüyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, alt yapı çalışmaları süresi boyunca Bayburtlu vatandaşlarımızın gösterdiği sabır ve anlayışa çok teşekkür ediyorum. Bugün geldiğimiz nokta, dere sokak dışında alt yapı çalışmalarının tamamı bitti” dedi.

 

 

“HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ”

 

Mahallenin içme suyu hatlarının da yenilendiğini kaydeden Albayrak “Vatandaşlarımız sağlıklı yollardan su ihtiyacını karşılıyor. Bundan sonra Çınarlı Mahallesi çok zorunlu ihtiyaçlar dışında bir daha kazılmaz. Diğer mahallelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz uzun süre ihmal edilmiş olan mahallelerimizde çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın yaşamlarını mutlu bir şekilde sürdürmesidir. Her zaman söylediğim gibi buradan bir kez daha söylüyorum, hizmetin siyaseti olmaz. Tekirdağ 2. ve 3. dönemlerinde Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ