MHP'den aday adaylığı başvuruları devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nde aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Pazar günü oğlu ile birlikte MHP Genel Merkezi'ne giderek başvurusunu yapan Hakan Beceren'in ardından Çığır Doğu Z

GÜNDEM 1.05.2018 19:17:00 0
MHP

Pazartesi günü MHP Genel Merkezi’ne giderek 27. Dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Saral Sarıalioğlu  “Genel merkezimize 27.dönem milletvekilliği aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Allah bütün başvuru yapan arkadaşlarımla beraber hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Ne mutlu kızıl elma ülküsü yolunda yürüyenlere” dedi. Tekirdağ Ülkü Ocakları Eski Başkanı Çığır Doğu Zorlu da MHP Genel Merkezi’ne giderek 27. Dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

 

ÖNSEL DE BAŞVURUSUNU YAPTI

 

Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı için geçtiğimiz hafta Tekirdağ İl Başkanlığı görevinden istifa eden Koray Önsel de dün genel merkezde aday adaylığı başvurusunu yaptı. Önsel “Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin müsaadeleriyle 27. dönem Tekirdağ milletvekili aday adaylığına başvurumu gerçekleştirdim. Değerli dava arkadaşlarıma, teşkilatlarımıza, dostlarıma, arkadaşlarıma ve Tekirdağ’lı hemşehrilerime ilan etmekten gurur ve onur duyarım. Rabbim bu yola çıkan bütün ülküdaşlarımızın yardımcısı olsun” dedi.

 

“ONUR VE GURUR DUYDUM”

 

Tekirdağ’dan 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı olan Zehra Çalışkan da aday adaylığı başvurusunu dün yaptı. Başvurusunun ardından MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Çalışkan, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “MHP Genel Başkanı Lider’imiz Doktor Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettik, bizi huzurunda kabul etti. Kendimizi tanıttık duasını istedik. Bir kez daha bu kutlu dava’nın neferi olmaktan onur ve gurur duydum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU