Kılavuz'dan Doğu ve Güneydoğu çıkartması

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz 5 günlük Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi gezisinde bu bölgelerdeki Ülkü Ocakları teşkilatlarını ziyaret etti.

GÜNDEM 1.05.2018 19:14:00 0
Kılavuz

TEŞKİLATLARLA BİR ARAYA GELDİ

Erzurum, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Van Ulupamir, Van – Erciş, Bitlis, Siirt, Siirt - Eruh, Siirt-Baykan, Muş, Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli, Adıyaman, Adıyaman- Samsat, Erzincan ve Kayseri teşkilatları ile bir araya gelerek istişare toplantıları ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kılavuz, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek 5 günlük Doğu Anadolu ve Güney doğu Anadolu gezisi noktalandı. Ülkemizin zor ve kritik bir dönemden geçtiğini kaydeden Kılavuz, “Dış odaklar ve bu mihrakların taşeronu olan terör örgütleri vasıtasıyla kutsal vatanımız kuşatma altına alınmaya çalışılıyor. Anadolu’nun canla, kanla, başla yurt yapılıp vatanlaştırılması kadar eski olan bu hesaplaşma günümüzde de aynı hızla sürdürülüyor” dedi.

“SON NEFER, SON NEFES VE SON DAMLA KANA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

Başbuğ Alparslan Türkeş’in “Allah bir, vatan bir, bayrak bir, kitap bir; böldürtmeyeceğiz” sözü ve MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” sözünü anımsatan Kılavuz “Bizler de Ülkü Ocaklılar olarak davamıza ve vatan anlayışımıza mihenk taşı olan bu irade beyanları düsturu gereğince son nefer, son nefes ve son damla kana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Çözüm süreci karanlığında bölgeye yapmış oldukları ziyaretlerde gördükleri utanılası manzaraların gözlerinin önünden gitmediğini söyleyen Kılavuz “Çadır mahkemelerinde hayâsızlar tarafından yargılanan, kimlik kontrollerine maruz bırakılan, terör örgütünün elinde inim inim inletilen bölge halkımızın yaşadıklarını asla unutmuyoruz. Devletimizin terörle mücadeleyi kararlılıkla yürütmesi sonucu kaçacak delik arayan soysuz sürüsünün yerle yeksan edilmesi neticesinde bölge insanımızın çözüm karanlığından nasıl aydınlığa ulaştığı ak ile kara kadar fark etti” dedi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi gezisinde Türk ve Türkiye düşmanlarının vatanımızın üzerine oynadığı oyunları bertaraf etmek adına çok büyük bir öneme sahip olan 24 Haziran seçimleri üzerine ülkücülerle istişareler gerçekleştirdiklerini kaydeden Kılavuz “Ülkü Ocaklıların hainlere, fırsatçılara, teröristlere, Türk’ü bu topraklarda istemeyen dış odaklara karşı büyük bir kararlılıkla 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışma yapmaları gerektiğinin talimatını verdik” dedi.

Haber / Ayşenur AYDIN