Yüksel: Yeni bir döneme girdik

TBMM 27. Dönem Milletvekili aday adaylığı başvurularının kabul edildiği programda, aday adaylarını ve heyetleri ağırlayan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel "AK Parti teşkilatları o

GÜNDEM 30.04.2018 16:12:00 0
Yüksel: Yeni bir döneme girdik

İl Başkanı Cüneyt Yüksel, parti merkezinin 15 Temmuz Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende aday adaylarına başarılar dileyerek, başvurularının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Şu ana kadar 50’ye yakın aday adaylığı müracaatının gerçekleştiğini ifade eden Yüksel, daha önce 29 Nisan Pazar günü olarak açıklanan son müracaat gününün uzatıldığını, Çarşamba gününe kadar, aday adaylığı başvuru dosyalarının kabul edileceğini ifade etti.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Yüksel, AK Parti teşkilatları olarak, son derece önemli bir sürecin başında olduklarını ifade ederek “Biz bu davanın neferleri olarak, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emrindeyiz. İster okul başkanı, ister il başkanı olalım, mevki derdinde değil, hizmet derdindeyiz. Önceliğimiz Cumhurbaşkanımızı Türkiye Cumhuriyeti’mizin ilk devlet başkanı yapmak ve Tekirdağ’dan alınacak en büyük oyla kendilerine destek olmak” dedi. Seçim sürecinde tüm partililere çalışmalarında başarılar dileyen Yüksel, “Hepimizin üzerine düşen en önemli sorumluluk, küskünlüğe yol açmadan, rehavete kapılmadan, halkımızın dilek ve taleplerini dikkate alarak adım atmak olmalıdır” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN