3 puanı 4 golle aldı

Tekirdağ U-17 Ligi C Grubu'nda haftaya lider giren Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı, 29 Ekim Spor Kompleksi'nde cumartesi günü Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-17 Futbol Takımı'na konuk oldu.

SPOR 29.04.2018 15:49:00 0
3 puanı 4 golle aldı

Saat 13.00’da başlayan karşılaşmaya her iki takım da galibiyet için başladı. Rakibi karşısında maça daha iyi başlayan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı ilerleyen bölümlere doğru geliştirdiği atakta Hacı’nın ayağından bulduğu golle öne geçti.

 

 

İLK YARIDAN BİR GOL ÇIKTI

 

 

Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı, farkı açmak için mücadele ederken, ev sahibi ekip Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-17 Futbol Takımı ise beraberlik için gol pozisyonları geliştirmeye çalıştı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan ise başka gol çıkmayınca ilk devre Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı’nın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

İKİNCİ GOLÜNÜ ATTI

 

 

İlk devreyi 1-0 önde tamamlayan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol takımı, ikinci devrede de üstünlüğünü sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı’nda sahneye bir kez daha çıkan Hacı kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

 

 

4-0 GALİP AYRILDI

 

 

Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı ikinci golle daha da rahatlarken, ev sahibi ekip ise oyun disiplininden kopmadı. Tek kale bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı ilerleyen bölümlerde Fatih’in attığı golle farkı 3’e çıkardı. Son dakikalarda ise Sadık ile bir gol daha bulan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan da 4-0 galip ayrıldı. Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı puanını 13 yaparken, Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-17 Futbol Takımı ise dört puanda kaldı.

 

 

ÇORLU ASLANSPOR’U KONUK EDECEK

 

 

Çerkezköy derbisini kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Çerkezköy Doğanspor Antrenörü İsmail İnan “Rakibimiz karşısında maçın başından sonuna kadar baskılı ve tek kale bir futbol ortaya koydu. Rakibimiz maç boyunca kalemize üç defa geldi. İlk devre zorlanmamıza rağmen ikinci devre üst üste bulduğumuz gollerle karşılaşmadan da 4-0 galip ayrıldık. Ligde oynadığımız beş karşılaşmada 15 gol attık beş gol yedik. Salı günü ligde bir puanla gerimizde olan Çorlu Aslanspor’u konuk edeceğiz” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN