Bebek arabaları belediyeden

Kapaklı Belediyesi, 2018 yılında Kapaklı'da dünyaya gelen bebeklere, baston bebek arabası hediye ediyor. Kapaklı Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Manda

GÜNDEM 29.04.2018 12:50:00 0
Bebek arabaları belediyeden

Kapaklı Belediyesi, 2018 yılında Kapaklı’da dünyaya gelen bebeklere, baston bebek arabası hediye ediyor. 27 Şubat’ta 3 bin adet baston bebek arabası alımı ihalesine çıkan Kapaklı Belediyesi, bebek arabalarının dağıtımına başlandı.

 

 

“YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri Kapaklı’da 2018 yılında dünyaya gözlerini yeni açan bebekleri ve ailelerini ziyaret ederek bebek arabası hediye ediyor. Kapaklı Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Biz büyük bir aileyiz. İyi günde kötü günde her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

“DAĞITIM DEVAM EDECEK”

 

Bebek arabalarının dağıtımının başladığını ifade eden Mandalı, “Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü personellerimiz 2018 yılında dünyaya gelen tüm bebekleri belirlenen program dahilinde ziyaret ederek hediyelerini verecekler. Dünyaya yeni gelen bebeklerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU