Çerkezköy'ün çehresi de değişiyor

Her yıl aldığı göç ile nüfusu artan ve hızla gelişen Çerkezköy'ün çehresi de değişiyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen presti

GÜNDEM 27.04.2018 18:59:00 0
Çerkezköy

Tekirdağ Büyükşehir Belediye ve Çerkezköy Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi BSH Kavşağı’nda 60 santimlik kaidenin üzerine yerleştirilen 8.70 metre 3 boyutlu Atatürk Silüeti Çerkezköylüler tarafından büyük ilgi gördü.

 

AYRI BİR GÜZELLİK KATTI

 

Yerden 60 santim yüksekliğinde ve 4.70 metre genişliğindeki kaidenin üzerinde 38 adet çelik boyu ile oluşturulan 3 boyutlu Atatürk Silüeti, 3 boyutlu olması dolayısıyla her açıdan aynı şekilde gözüküyor. Yapımı dün tamamlanan 3 boyutlu Atatürk silüetine büyük ilgi gösteren vatandaşlar, kavşağa yapılan bu Atatürk Silüeti ilçeye ayrı bir görsellik ve ayrı bir güzellik kattı” dedi.

 

AYDINLATMA ÇALIŞMASI YAPILACAK

 

3 boyutlu modelleme tekniği ile yapılan Atatürk Silüeti’nin bulunduğu kaideye granit döşenecek. Yapılacak çalışmaların ardından akşam karanlığında da ışıklar tarafından aydınlatılacak olan Atatürk Silüeti Çerkezköy’ün çehresini değiştirecek.

 

Haber / Şaban KARDEŞ