Belediyeye Avrupa Diploması ödülü

Süleymanpaşa Belediyesi, kültür, sanat ve insan odaklı çalışmaları sayesinde Avrupa Birliği Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi tarafından verilen "Avrupa Diploması" ödülüne layık görüld?

GÜNDEM 27.04.2018 18:48:00 0
Belediyeye Avrupa Diploması ödülü

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Bir belediye başkanı daha ne ister ki? 4 yıllık kısa bir zaman diliminde yaptığımız çalışmalarla hem halkımızın hem de Türkiye ve Avrupa’nın önemli kurumlarının takdirini aldık. Uzun yıllardır bu ödülü almak için mücadele veren şehirler, yüzlerce yıllık olup da bu ödülü alamamış belediyeler var. Biz ise sadece 4 yıllık çalışmalarımız ile Avrupa Diploması almaya hak kazandık. Bu ne kadar planlı ve doğru çalıştığımızın göstergesidir” dedi.

 

SIRADA AVRUPA ŞEREF BAYRAĞI VAR

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nin bundan sonraki hedeflerinin sırasıyla Avrupa Şeref Bayrağı ve daha sonrasında da Avrupa Ödülünü almak olduğunu belirten Eşkinat “Bu konuda yeni kurulan bir belediye olarak ilk olma konusunda çalışmalarımız devam edecek. Emeği geçen herkese teşekkür eder, Avrupa Diploması ödülümüzün hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

HAZİRAN AYINDA FRANSA’DA VERİLECEK

 

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi tarafından “Avrupa Diploması” ile onurlandırılan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin ödülünün haziran ayı içerisinde Fransa’nın Strasbourg kentinde düzenlenecek olan ödül töreninde verileceği açıklandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ