Cüneyt Enez'in katil zanlısı tutuklandı

Kapaklı'da değişik tarihlerdeki birçok olaya adı karışan ve dün bir benzinlikte uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Cüneyt Enez'in katil zanlısı Samet. G. geniş g

GÜNDEM 27.04.2018 14:20:00 0
Cüneyt Enez

Kapaklı’da değişik tarihlerdeki birçok olaya adı karışan Cüneyt Enez, dün uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Olayın ardından kaçan ve bir süre sonra Saray İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek teslim olan katil zanlısı Samet G. Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarıldı. Zanlıyı geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesi’ne getiren polis ekipleri, zanlıyı adliyenin arka kapısından içeri aldı. Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen Samet G. tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

DELİLLERİ İLE AÇIKLAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

 

Önceki gün cinayete kurban giden Cüneyt Enez’in iddiaya ve yakın çevresine anlattığına göre geçtiğimiz aylarda müteahhitlere yapılan saldırının azmettiricisinin Birsen G. olduğunu, 50 bin TL’ye anlaşıldığını, 10 bin lirasının bilezik ve altınla ödendiğini, 40 bin TL’nin ise yaralanma olmadığı, sadece saldırıların müteahhitlerin işyerlerine yönelik olduğu gerekçesi ile ödenmek istenmediğini söylediği öğrenilirken, Enez, son videosunda bu nedenle aralarında sürtüşme çıktığını, karşılıklı restleştiklerini iddia etmişti. Geçtiğimiz hafta aracına yapılan saldırının ardından Kapaklı’daki bazı müteahhitlere yönelik saldırı olaylarının tüm delilleri ile savcılığa vereceğini açıklaması sonrası cinayete kurban giden Enez, memleketi Vize’de sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanırken, geriye gözü yaşlı bir eş ve yetim 2 çocuk bıraktı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ