İYİ Parti'den aday adaylığını açıkladı

4 Haziran 2014'ten bu yana Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Tamer Dodurka, görevinden istifa ederek İYİ Parti'den Tekirdağ Milletvekili Aday AdaylÄ

GÜNDEM 27.04.2018 14:15:00 0
İYİ Parti

Aday adaylığı ile ilgili açıklama yapan Tamer Dodurka “Vaktimiz daraldı, 24 Haziran’da ya bu ülkeyi uçurumun kenarından alacak ya da kahrolası bir çöküşe tanık olacağız. Türk çocuklarını tarihi ve kültürel değerlerinden uzaklaştırıp tarikatlar ve cemaatler ellerine iten, böylece din sömürüsüyle halkın hislerine tahakküm edip ABD’nin Ortadoğu projesine itiraz etmeyen/edemeyen, başkanlık sistemi nedeniyle ağzını açamayan, korkmuş karanlığa gömülmüş bir toplum haline getirmeyi hedefleyenlere “yeter artık, buraya kadar” demek için iki aydan az bir zamanımız kaldı” dedi.

 

“HER ŞEY TEFERRUATTIR”

 

Bu zaman içinde Türkiye’de parti siyasetinin bittiğini ifade eden Dodurka “Ülkenin bekası söz konusudur. Tüm Atatürkçülerin tek ortak hedefi Atamızın emanet ettiği Cumhuriyeti korumak ve kollamaktır. Bunun dışında, parti farklılıkları dahil her şey teferruattır” dedi.

 

“ÜLKENİN MENFAATLERİ HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR”

 

2014 yılından beri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak, bürokrat kadrosunda hizmet verdiğini anımsatan Dodurka “Ancak bürokrat, yani 657 sayılı kanuna bağlı çalışan bir memur olsam dahi vermiş olduğum çeşitli konferanslarımda hiçbir şekilde çekinmeksizin ülkenin gidişatı ve yaşadığımız bu karanlık hakkında bilgilerimi halkımızla paylaştım, mücadelemi aralıksız sürdürdüm. Ancak ne kadar olsa da bu görev, cephe gerisi bir görev olup mücadele azim ve hırsımızı tatmin etmekten uzaktır.  Bu nedenle, mücadele sathını bir adım daha öne taşımak ve cephede yer alabilmek amacıyla belediyedeki görevimden istifa etmiş, gelen teklifleri de değerlendirerek bundan sonra bu kutsal mücadeleye İYİ Parti saflarında devam etmeye kararı vermiş bulunmaktayım. Şu an parti fanatizminin hiç sırası değildir. Ülkenin menfaatleri her şeyden önce gelmektedir. Dodurka “24 Haziran’da çocuklarımız ve geleceğimiz için, ülkemizi bu karanlıktan kurtarmak için, parti ayırımı yapmaksızın tüm Atatürkçüleri, tüm emekçileri, inanç ve etnik kimlik ayrımı yapmadan tüm halkımızı mücadele bayrağını yükseltmeye davet ediyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU