Kızılpınar'daki yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi

Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol ve kaldırım çalışmaları devam ederken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Kema

GÜNDEM 26.04.2018 18:27:00 0
Kızılpınar

Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde yapılan altyapı çalışmalarında sona gelindiğini ifade etti.

 

 

“ALTYAPI SORUNUNU ORTADAN KALDIRDIK”

 

Kızılpınar Mahallesi’nin altyapı sorununu ortadan kaldırdıklarını ifade eden Akay “Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde üst yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz 60 sokağı kapsayan demirli beton yol ihalesi kapsamında çalışmalarına Solgun-2 Sokak’tan başladı” dedi.

 

 

“KALDIRIM ÇALIŞMALARI DA DEVAM EDİYOR”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin de altyapısı tamamlanan caddelerdeki kaldırım yapım çalışmalarına Çorlu Caddesi’nde devam ettiğini ifade eden Akay “Büyükşehir Belediyesi kaldırım yapım çalışmaları diğer caddelerde de devam edecek” dedi.

 

 

DÜĞÜN ALANINI İNCELEDİ

 

Kızılpınar Mahallemizdeki incelemelerinin ardından Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne geçen Başkanımız Vahap Akay, burada Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan Açık Hava Düğün Alanı’nda incelemelerde bulundu.

 

Haber / Ayşenur AYDIN