Kartal Tepe Piknik Alanı'na 300 araçlık otopark yapılıyor

Cumhuriyet Mahallesi Kartal Tepe Piknik Alanı Mevkii'nde 300 araçlık açık otopark çalışmaları devam ediyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçede devam eden çalışmaları inceledi.

GÜNDEM 25.04.2018 17:53:00 0
Kartal Tepe Piknik Alanı

Cumhuriyet Mahallesi’nde 300 araçlık açık otopark yapım çalışmalarına başlanıldığını kaydeden Akay, “Kartal Tepe Piknik Alanı’nda yapılan çalışmalar neticesinde vatandaşlarımız buraya akın etmeye başladı. Dolayısıyla bölgede bir otopark ihtiyacı oluştu. Kartal Tepe Piknik Alanı bölgesinde yapımına başladığımız 300 araçlık açık otopark ile bu ihtiyacı karşılamış olacağız” dedi.

 

“YENİ PAZAR YERİ OLUŞTURUYORUZ”

 

Cumhuriyet Mahallesi’nde artan hızlı yapılaşma nedeniyle yeni imar yollarının açılması çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini ifade eden Akay, ayrıca Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni bir sağlık ocağı yapıldığını belirterek “Bu sağlık ocağının hemen arka tarafında bir Pazar Yeri oluşturuyoruz. Çalışmaların tamamlanmasının ardından daha önce Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nı önünde tezgahını açan Pazar esnafımız, bundan sonra tezgahını yeni belirlenen Pazar Yeri alanında açacak” dedi.

YOL GENİŞLETİLDİ

Yapım çalışmaları devam eden Kapalı Pazar Yeri’nde de incelemelerde bulunan Akay “Çalışmalarda sona gelindi. Haziran ayı içinde Kapalı Pazar Yeri vatandaşlarımızın kullanımına açılacak” dedi. Çolakoğlu Sokak’ta devam eden düzenleme çalışmalarını da inceleyen Akay, “Çalışmalar kapsamında bölgede bulunan park duvarı yıkılarak yol genişletildi. Bundan sonraki süreçte kaldırım ve asfaltlama çalışmaları ile Çolakoğlu Sokağımızı yeni görünümüne kavuşturmuş olacağız” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ