Memleketinde son yolculuğuna uğurlandı

Çerkezköy 2 Nolu Sağlık Ocağı'nda aile hekimi olarak görev yapan ve pazartesi akşamı yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan 29 yaşındaki Merve Özegel, dün memleketi Mersin'de gözya

GÜNDEM 25.04.2018 16:24:00 0
Memleketinde son yolculuğuna uğurlandı

Çerkezköy 2 Nolu Sağlık Ocağı’nda aile hekimi olarak görev yapan ve genç yaşta hayata veda eden doktor Merve Özegel’in cenazesi ailesi tarafından İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alınarak memleketi Mersin’e götürüldü.

 

 

MEMLEKETİNE GÖTÜRÜLDÜ

 

 

Çerkezköy Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde aile hekimi olarak görev yapan 29 yaşındaki Merve Özegel'den haber alamayan ailesi, durumu İlçe Sağlık Müdürü Olcay Parlak'a bildirdi. Bunun üzerine Olcay ve bir grup meslektaşı, Özegel'in Aliağa Sokak'taki evine gitti. Kapıyı açan olmayınca açık olan balkondan eve giren meslektaşları, Merve Özegel'in cansız bedeniyle karşılaştı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Merve Özegel’in cenazesi yapılan otopsinin ardından , memleketi Mersin'e götürüldü.

 

 

SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

 

 

Genç yaşta hayata veda eden Özegel için Mersin’in Yenişehir ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Muğdat Camisi'ne tören düzenlendi. Cenazeye, ailesi, akrabaları ve arkadaşları katıldı. Üzerine duvak bırakılan kızının tabutuna sarılıp, dakikalarca gözyaşı döken acılı anne Naime Özegel’i yakınları teselli etmeye çalıştı. Özegel, sınıf arkadaşlarının da katıldığı cenaze töreninin ardından şehir mezarlığında dualar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU