Çerkezköy 1 Mayıs'ta bir ilki yaşayacak

Çerkezköy, bu yıl ilk kez 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına ev sahipliği yapacak. Türk-İş Konfederasyonu'na bağlı yaklaşık 35 bin işçi, aileleri ile birlikte 1 Mayıs Emek ve Da

GÜNDEM 24.04.2018 17:45:00 0
Çerkezköy 1 Mayıs

Türk İş Tekirdağ İl Temsilciliği ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü bu yıl ilk kez Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda kutlayacak.

 

 

CUMHURİYET MEYDANI’NDA KUTLANACAK

 

 

1 Mayıs’a hazır olduklarını, Emek ve Dayanışma Günü’nü çalışanlar ve üyelerle birlikte kutlayacaklarını ifade eden Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Türk-İş Konfederasyonu tarafından geçtiğimiz yıl Çanakkale’de kutlanan 1 Mayıs, bu yıl da Hatay’da kutlanacak. Biz de Trakya Bölgesi’nde Türk-İş’e sendikalar olarak Teksif Sendikası, Türk Metal Sendikası Çerkezköy ve Çorlu Şubeleri, Belediye-İş Trakya Şubesi, Harp-İş Çorlu Şubesi, Koop-İş Trakya Şubesi, Tek-Gıda-İş Trakya Şubesi ve Petrol-İş Sendikası ile birlikte üyelerimiz ve aileleri ile birlikte Emek ve Dayanışma Günü’nü Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda kutlayacağız” dedi.

 

 

GRUPLAR SAHNE ALACAK

 

 

Kutlamaların saat 11:00’da başlayacağını ifade eden Murat Koçak, “Çalışanlarımızın sıkıntı ve sorunlarını dile getireceğiz. Basın açıklamamızın ardından Türk Metal Sendikası üyelerinin oluşturduğu Dans Grubu ve Metalin Sesi Müzik Grubu sahne alacak. Folklor ekibimizin gösteri sunacağı etkinlikte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü bayram havasında, birlik beraberlik içinde, sıkıntısız, sorunsuz, kutlayıp dağılacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU