Ölümünün birinci yılında, mezarı başında anıldı

1984-1995 yılları arasında Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı, 20 ve 21. dönemde de Tekirdağ Milletvekilliği yapan ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütÃ

GÜNDEM 24.04.2018 13:29:00 0
Ölümünün birinci yılında, mezarı başında anıldı

Marmaraereğlisi mezarlığında bulunan aile kabristanlığında düzenlenen anma programında merhum Enis Sülün için Yasin-i Şerif okutuldu. Anma programına Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu üyeleri, Sülün ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

 

“İLÇEDE VE BÖLGEDE ANILACAK HİZMETLERİ VAR”

 

Enis Sülün’ün Tekirdağ için çok değerli bir insan olduğunu ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “Öncelikle Sülün ailesine ve yakınlarına tekrar başsağlığı diliyorum. Ne mutlu ki arkasında bu kadar güzel dostlar bırakmış. Onu seneyi devriyesinde bile yalnız bırakmadınız. Biz isterdik ki birlikte çok daha hizmetler yapalım. Enis Sülün’ün ilçemizde ve Trakya Bölgesi’nde anılacak hizmetleri var. Huzur içerinde yatsın. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.

Haber / Ayşenur AYDIN