Oyuncaklar yeni sahiplerini bekliyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının oyuncaksız kalmaması için başlatılan oyuncak kampanyası sona erdi. Toplanan oyuncaklar Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Giyim Mağazas?

GÜNDEM 23.04.2018 17:43:00 0
Oyuncaklar yeni sahiplerini bekliyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaklaşık 20 gün önce başlatılan oyuncak kampanyasında bağışlanan oyuncakların ihtiyaç sahiplerine ulaşması için Süleymanpaşa Belediyesi’nin Soğukkuyu Caddesindeki hizmet binasında Oyuncak Reyonu kuruldu. Vatandaşların yaptığı oyuncak bağışı sayesinde 671 adet oyuncağın 20 gün gibi kısa bir sürede toplandığı ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya başlandığı ifade edildi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Dost Eli Giyim Mağazası içinde açılan Oyuncak Reyonu’na sabahın erken saatleri ile birlikte çocuklar gelmeye başlarken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da mağazayı ziyaret edip çocuklarla bir araya geldi. Oyuncak bağışında bulunanlara teşekkür eden Eşkinat “Biz bu kampanya ile Tekirdağlıların birbirleri ile kucaklaşmasını, ihtiyaç fazlası olan oyuncakların 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları ile buluşmasını istemiştik. 20 gün gibi kısa bir sürede 671 parça oyuncak bağışı oldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu anlamlı günde çocuklarımızın yüzlerinin gülmesini sağlayan tüm hemşehrilerime katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ