Başkanlık miniklere emanet

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık makamını temsili olarak Namık Kemal İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğre

GÜNDEM 23.04.2018 16:52:00 0
Başkanlık miniklere emanet

Başkan Kadir Albayrak ilk olarak Namık Kemal İlkokulu öğrencisi Zeynep Eylül Gündoğan ile okul müdürü ve öğretmenini ağırladı. Albayrak, 23 Nisan dolayısıyla başkanlık koltuğunu Zeynep Eylül Gündoğan’a bıraktı. Kısa süreliğine başkan olan Zeynep Eylül Gündoğan, daha fazla yeşil alan ve parklar yapılmasını istedi.

 

 

ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN PARK İSTEDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Belinay Özçelik ile okul müdürü ve öğretmenini de ağırladı. Özel öğrenciyi temsili olarak başkanlık koltuğuna otururken, engelli vatandaşlara yönelik parkların olmasını istedi.

 

 

GELECEĞİN TEMİNATI

 

Başkan Albayrak, çocukların geleceğin teminatı olduğunu ifade ederek “Ülkemizin çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine ulaşmasını isteyen Ebedi Önderimiz Atatürk, en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti'ni, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğine inanmış ve ulusal egemenliğe kavuştuğumuz kutlu günü çocuklara armağan etmiştir. Cumhuriyet nesilleri olarak bize düşen en büyük görev, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün mirası olan güzel vatanımıza ve Cumhuriyet'imize sahip çıkmak ve Ata'mızın ideallerini gerçekleştirecek, vatan ve millet sevgisiyle dolu yeni bir neslin yetişmesi için var gücümüzle çalışmaktır” dedi. Çocukların bayramını kutlayan Albayrak, minik öğrencilere hediyeler takdim etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ