9. Uluslararası Çocuk Festivali başladı

Çorlu Belediyesi 9. Uluslararası Çocuk Festivali, Çorlu Belediyesi Meclis Salonu'nda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt ve Kemaleddin

GÜNDEM 22.04.2018 16:17:00 0
9. Uluslararası Çocuk Festivali başladı

Toplantıda konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına katılan ülkelerden gelen çocukların birer barış elçisi olduklarını ifade ederek, "Evlatlarını bizlere güvenerek gönderen ve emanet eden anne babalara ve onlara Çorlu'da ev sahipliği yapan ailelerimize çok ama çok teşekkür ediyorum. Çorlu halkıma gösterdiği ilgi, yakınlık ve sevgilerinden dolayı da şükranlarımı sunuyorum" dedi.

 

 

TENİS TURNUVASI DÜZENLENDİ

 

Basın toplantısının ardından Çorlu Belediyesi önünde halk oyunları gösterilerini sunuldu. Gösteriler  daha sonra Orion Alışveriş Merkezi ve Trend Arena Alışveriş Merkezi’nde devam etti. Festival kapsamında Tarihi Belediye Binası'nda Çorlu Belediyesi kursiyerlerinin hazırladığı Resim ve Es Sanatları Sergisi açılırken, Tenis Kompleksinde tenis turnuvaları düzenlendi. Tenis turnuvasının yanı sıra Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda yüzme yarışları düzenlendi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ