Miniklerden kardeş okula anlamlı yardım

Malkara Özel Kirazlı Bahçe Anaokulu tarafından yürütülen, 'Benim var onun da olsun' projesi kapsamında kardeş okul seçilen Malkara Hacıilbey İlkokulu'nda eğitim, oyuncak ve ihtiyaç sahibi ö

GÜNDEM 20.04.2018 20:23:00 0
Miniklerden kardeş okula anlamlı yardım

Malkara Özel Kirazlı Bahçe Anaokulu Okul Müdürü Bahar Kiraz ve beraberindeki minik öğrenciler kardeş okul seçtikleri Hacıilbey İlkokulu’na giderek mont, ayakkabı, oyuncak, kıyafet, çikolata ve çeşitli hediyelerin yer aldığı kolileri Hacıilbey İlkokulu Müdürü Nihan Yamaner ve Hacıilbey İlkokulu Anasınıfı öğretmeni Hilal Yıldız’a teslim etti. Minik öğrenciler paylaşmanın ve yardımlaşmanın çok güzel olduğunu ve kendilerine mutluluk verdiklerini söyleyip öğretmenlerine yeni projeler sunacaklarını ve bu proje kapsamında bazı etkinlikleri kardeş okul ile birlikte yapmayı planladıklarını belirtti.

 

 

YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Malkara Özel Kirazlı Bahçe Anaokulu Okul Müdürü Bahar Kiraz yaptığı açıklamada, “Bu yıl daha değişik bir yardımda bulunarak, giysinin yanında çeşitli hediyeler getirdik. Öğrenci kardeşlerimize küçük de olsa yardımlarımız devam edecek” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ