"Çok büyük bir nüfus gücü var"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 14. Meslek Komitesi, Çorlu Lions Kulübü ile Elektrik ve Elektronik Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Derneği (ELDAY) işbirliğinde "Elektronik Atıkların Geri DönüşÃ

GÜNDEM 20.04.2018 20:15:00 0

Toplantıya; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Çorlu TSO Meclis Üyeleri Bülent Mutlu, Hakan Abay ve Hüseyin Yüksel, 14. Meslek Komite Başkanı Hülya Perin ile Çorlu Lions Kulübü Yetkilileri ve ELDAY Yetkilileri katıldı. Projenin tanıtımı, elektronik atıkların çevreye ve doğaya zararları konusunda bilgilendirmenin ve çözüm önerilerinin sunulduğu toplantıda; TTB Çorlu Şubesi Dr. Gamze Varol Saraçoğlu ‘Elektronik Atıkların Toplum Sağlığına Etkileri’, N.K.Ü Çorlu Mühendislik Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Esra Tınmaz Köse ‘Elektronik Atıkların Çevreye ve Doğaya Zararları’, GCL Yetkilisi Arman Kazancıoğlu ‘Elektronik Atıkların Geri Dönüşüm Süreci’, ELDAY Yetkilisi Muharrem Yamaç ‘ELDAY nedir neden kuruldu?’ ve LIONS Kulübünden Candan Toktürk ‘Projenin tanıtımı ve Çözüm önerileri’ konulu sunum yaptı.

 

 

“GÖRDÜKÇE GURURLANIYORUZ”

 

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, toplantının açılışında yaptığı konuşmada “Cumhurbaşkanlığımızın kamu kurum ve kuruluşlarında başlattığı sıfır atık projesi vardı bizde onu başlattık. Atıkların hane bazı düşünülmesi gerekir. Çok büyük bir nüfus gücümüz var. Bunu değerlendirmek gerekir. Çorlu’da sosyal sorumluluk projeleri her gün artmakta biz bunları gördükçe gururlanıyoruz. Umarım bu toplantıda verimli geçecektir” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ