"Memleketi gençlere emanet edeceğiz"

Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nun geçtiğimiz aylarda  hizmete açıldığını ifade eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçede sportif faaliyetlerin her geçen gün arttığını belirtti.

GÜNDEM 19.04.2018 20:32:00 0

Ergene Belediye Başkanlığı, 10 Ocak günü açılışını gerçekleştirdiği  Kapalı Spor Salonu'nu geçtiğimiz günlerde faal olarak hizmet açtı.

 

 

HİZMET VERMEYE BAŞLADI

 

Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu bünyesinde; basketbol ve voleybol sahası, 500 kişilik tribün, bowling salonu, masa tenisi ve bilardo salonu, sauna, duş, kafeterya ve yönetim alanının bulunduğunu ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “500 Kişi kapasiteli Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu vatandaşımıza ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi bu memleketi gençlere emanet edeceğiz. Bu anlayışla Ergene’deki gençlerimize sportif aktivitelere yönlendirebilecek tesislerin açılışını gerçekleştirmekten mutluluk duyuyorum. Hizmet etmekten gurur duyduğum Ergene halkının yaşam standartlarını hak ettiği düzeye yaklaştırabilecek düzeye getirmek adına çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ