Çocuk Akademisi gün sayıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi'nde inşa edilen ve Alzheimer Gündüz Bakımevi ile Çocuk Akademisi binalarından oluşan Osman Tabak Kampusu'nün, faaliyete geçmeye hazırlandıÄ?

GÜNDEM 19.04.2018 20:23:00 0
Çocuk Akademisi gün sayıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve bünyesinde Alzheimer Gündüz Bakımevi ve Çocuk Akademisi Masal Kreş’i barındıran projenin hayata geçmeye hazırlandığını kaydeden yetkililer “Altınova Mahallesi’nde inşa edilen yerleşkeye Eski Tekirdağ Belediye Başkanı Osman Tabak’ın adı verilirken, Çocuk Akademisi için de öğrenci kayıtları başlamış durumda. Kayıtlar 27 Nisan’a kadar sürecek” dedi.

 

 

ÇEVRE DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

 

Kayıtların bitmesinin ardından faaliyete geçecek ve Montessori yöntemi ile yaparak öğrenme modeline göre hizmet verecek olan Çocuk Akademisi’nde son hazırlıkların tamamlandığını kaydeden yetkililer “Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından peyzaj ve bahçe düzenlemesi çalışmaları gerçekleştirilerek çalışmalar tamamlandı. Osman Tabak Kampusu içinde yer alan Çocuk Akademisi, tamamlanan çalışmaların ardından faaliyete geçmek için gün sayıyor” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ