"Seçim takvimimizi belirledik"

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, basın toplantısı düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu'nun da katıldığı toplantıda belediy

GÜNDEM 19.04.2018 20:16:00 0

Yaklaşık iki saat süren toplantıda konuşan Eşkinat, “Eğer bu iddialar gerçek olsaydı çoktan soluğu savcılıkta alırlardı. Süleymanpaşa Belediyesi hem İçişleri Bakanlığı tarafından hem de kendi meclisi tarafından sürekli denetlenen şeffaf bir kurumdur. Gerçeği yansıtmayan bu iddialar o yüzden burada yüz tutmaz” dedi. Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu’nda yapılan heykellere yapılan saldırı ile ilgili de konuşan Eşkinat; basın toplantısının son bölümünde ise basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

 

“SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu da gelen sorular üzerine 24 Haziran’da gerçekleştirilmesi planlanan seçim ile ilgili “Biz seçim çalışmalarına dün gece başladık. İlçe seçim kurulumuz, il seçim kurulumuz belediye başkanlarımız bir araya gelip takvimimizi belirledik. Hangi hazırlıkların ne zaman yapılacağını, ne zaman tamamlanması gerektiğini ortaya koyduk. Çalışmalarımıza Cumhuriyet Halk Partisi’nin bütün organları ile devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ