Üniversite öğrencilerinden anlamlı bağış

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı uygulama etkinlikleri çerçevesinde langırt turnuvası düzenledi. Katılımcılar, getirdikleri kitap karşılÄ

GÜNDEM 19.04.2018 19:58:00 0
Üniversite öğrencilerinden anlamlı bağış

Turnuvaya  Kaan Dinçer, Ömer Işık, Ozan Topal,Mert Çoşkun, Selahattin Hayta, Oğuz Sarıbıyık, Muharrem Salman, Sevilay Asil, Özden Kara, Güler Eda Acınır, Fatih Hasan Sayılır, İsmail İnce, Erdinç Gürü, Emrah Taş, Samet İpek, Emre Özder, Rıdvan Kartel katıldı. İki saat süren turnuva sonrasında turnuva birincisi Muharrem Salman oldu. Birinciye iki kişilik kahvaltı ödülü verildi.

 

 

KÜTÜPHANEYE BAĞIŞLADILAR

 

Toplanan 80 kitap, Tayakadın Köyü Şehit Cem Havale İlk ve Ortaokul'na götürüldü. Okul Müdürü Necmettin Kıyıcı, kitapları teslim alarak, "Çocuklar kitap okumaya ilgili ve istekli. Üniversite öğrencilerinin düşünüp kitapları bize getirmelerinden mutluluk duyduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Kütüphanemiz kitaplarla daha da zenginleşti" dedi. Üniversite öğrencileri “Topladığımız roman ve hİkaye kitaplarını bir okula bağışlamayı düşündük. Tayakadın köyü Şehit Cem Havale ilk ve orta okuluna götürmeyi uygun bulduk” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ