ÇOSB İstihdam Fuarı'nda

Tekirdağ İstihdam Fuarı (TEKİF 2018), kapılarını ziyaretçilere açtı. İşletmelerin, kısa, orta ve uzun vadede ihtiyaç duyduğu ve duyacağı işgücü açığının giderilmesi ve iş arayan

GÜNDEM 18.04.2018 12:33:00 0
ÇOSB İstihdam Fuarı

Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Namık Kemal Üniversitesi işbirliğinde, “İş arayanların ve işverenlerin buluşma noktası” sloganıyla, Çorlu ilçesindeki Çorlu 15 Temmuz Kültür Merkezinde düzenlenen fuara Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü de katılarak stand açtı.

 

 

2 GÜN SÜRECEK

 

2 gün sürecek olan fuarın ilk gün etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen plaket töreninde, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından ‘En Çok Kadın İstihdamı Sağlayan’ firmalardan biri olan Şık Makas firması yetkilisi Hasan Şık’a plaket takdim edildi.

 

 

82 FİRMA KATILIYOR

 

Çorlu 15 Temmuz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Tekirdağ İstihdam Fuarı’na toplam 82 firma katılıyor. ÇOSB’den de firmaların katıldığı fuarda iş arayanlarla, eleman arayanlar bir araya gelecek.

 

Haber / Menşure KARDEŞ