Son yolculuğuna duvakla uğurlandı

Çorlu'da otomobilde tartıştığı 31 yaşındaki erkek arkadaşı Bekir Yeniyurt'un başına 2 el ateş etmesi sonucu genç yaşta yaşamını yitiren 26 yaşındaki Esen Dülger, memleketi Kı

GÜNDEM 13.04.2018 18:50:00 0
Son yolculuğuna duvakla uğurlandı

Çorlu'da geri dönüşüm fabrikası sahibi Bekir Yeniyurt, önceki gün Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yaşayan kız arkadaşı Esen Dülger ile buluştu. Birlikte yemek yiyen çift, yemeğin ardından Yeniyurt’un kiralık otomobili ile bir süre gezdi. İkili arasında çıkan tartışma sonucu Yeniyurt, tabanca ile Esen Dülger'i başı ve boynundan iki kurşunla vurarak öldürdü. Daha sonra İstanbul'a kaçan Yeniyurt, saklandığı adreste polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen ve tutuklanan Yeniyurt, yemekte aralarında tartışma çıktığını belirterek “Lokantadan çıktıktan sonra tartışma otomobilde de devam etti. Daha sonra da istemeyerek bu olay meydana geldi. Üzgünüm” dedi.

 

 

GELİN DUVAĞI BAĞLADILAR

 

Kadın cinayetinin kurbanı olan Esen Dülgen’in cenazesi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından memleketi Lüleburgaz'ın Ahmetbey beldesine getirildi. Beldede fabrika servis minibüsü şoförü olan Eren ve ev kadını Fatma Dülger çiftinin 3 kızından biri olan Esen Dülger'in cenazesi cami bahçesine getirildi. Eski iş arkadaşları Dülgen’in tabutuna gelin duvağı bağlayıp dua etti.

 

 

SONSUZLUĞA UĞURLANDI

 

Esen Dülgen’in cenazesi, Ahmetbey beldesi Çarşı Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualarla belde mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı. Geçirdiği sinir krizi sonucu evde tedavi gören anne Fatma Dülger ise cenazeye katılamadı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU