Üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

Marmara Ereğlisi'nde 2 otomobil çarpıştı. Kazada, ehliyetini 1 ay önce aldığı öğrenilen üniversite öğrencisi Yiğit Çetin (19) hayatını kaybetti.

GÜNDEM 13.04.2018 17:30:00 0
Üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

Kaza, Marmara Ereğlisi ilçesinde bulunan Işıklı Kavşak'ta meydana geldi. Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Yiğit Çetin, kullandığı 59 ZJ 024 plakalı otomobille arkadaşı Batuhan B.'yi alarak, gezmeye çıktı. Çetin, arkadaşıyla Marmara Ereğlisi'nde bir süre gezdikten sonra Çorlu’ya gitmek üzere yola devam etti. Çetin'in kullandığı otomobil ile Suriye uyruklu Jawad Alahmad’ın kullandığı 34 UG 9462 plakalı otomobil, Işıklı Kavşak'ta çarpıştı.

 

 

KURTARILAMADI

 

Kazada Yiğit Çetin ve arkadaşı Batuhan B. ile Suriyeli Jawad Alahmad ve aynı araçtaki Muhammed Aburreshan ile Efran Abullah yaralandı. Yaralılar, ihbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Yiğit Çetin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ