Belediyenin 4 yılını değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, CHP'li Çerkezköy Belediyesi'nin 4 yılını değerlendirdi. Geçen dört yılda karmaşıklığın arttığını ve

GÜNDEM 12.04.2018 17:58:00 0
Belediyenin 4 yılını değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, CHP’li Çerkezköy Belediyesi’nin 4 yılını değerlendirdi.

 

 

 

“VATANDAŞ BEKLEDİĞİ HİZMETİ ALAMADI”

 

 

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Aydeniz “30 Mart 2014’te yapılan yerel seçimlerin üzerinden dört yıl geçti. Yeni seçimlere bir yıldan az bir süre kaldı. Geçen dört yıla baktığımızda Çerkezköy’de ve Tekirdağ genelinde belediyecilik hizmetleri adına yetersiz bilgi birikim ve hizmet anlayışı yüzünden karmaşıklık arttı ve vatandaşımız beklediği hizmeti alamadı” dedi.

 

 

 

“CADDELERİMİZ TEK ŞERİDE DÜŞÜRÜLDÜ”

 

 

Birçok ilden daha büyük bir kent olan Çerkezköy’ün başına buyruk ‘ben yaptım oldu’ anlayışıyla kaş yapayım derken göz çıkaran bir yönetime mecbur bırakıldığını savunan Aydeniz “Teknik bilgi ve donanımı yeterli olmayan bir yönetim şekliyle yapılmaya çalışılan hizmetler vatandaşa çile olarak geri döndü. Dört yıl geride kalmasına rağmen ve her geçen gün nüfus yoğunluğunun artış gösterdiği ilçemizde otopark sorunu çözüme kavuşmadan yapılan tek yön projesi vatandaşımızın takdirinde sınıfta kaldı. Sağlı sollu çift sıra parklar caddelerimizi tek şeride düşürdü. Okul giriş çıkış saatlerinde Atatürk Caddesi’nde trafik kilitlenerek uzun kuyruklar oluşmasına sebep oldu” dedi.

 

 

 

“TÜM SOKAKLAR KASİSLERLE DOLDU”

 

 

Aydeniz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kızılpınar’ın çamuruna Veliköylünün altyapı sorununa çare bulamayan belediye çocuk parklarıyla ve yazın yaptığı konserlerle halkımızın gözünü boyamaya çalıştı. Yenilenmeye çalışılan kaldırımlar uzun sürelerde tamamlanıp vatandaşa çile olmuşken senesi dolmadan hepsinde yenileme ve tadilat yapılmaya başlandı. Şehir içinde alakasız bir ucu çift yönlü caddelere çıkan bisiklet yolları ne amaçla yapıldı, vatandaşımız bunu anlayamadı. Kalitesiz işçilik ve malzeme ile yapılan işler kısa zaman içinde deforme oldu, tamir bekleniyor. Tepe Emlak Konutları girişine yapılan kavşak daha bitirilmeden etrafındaki asfaltta büyük çukurlar oluşmuş çirkin bir vaziyete büründü. Kızılpınar’ın sokakları karanlıkken insanlar sokak aralarında yürüyemezken Kızılpınar Çerkezköy arasına lambalar dikildi. Çerkezköy sokak aralarında doğru dürüst bir çalışma yapılmadı, tüm sokaklar kasislerle doldu”

 

 

 

“TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR OLDUĞUNU İDRAK EDEMEDİ”

 

 

Gelinen noktada Çerkezköy’ün potansiyelinin çok altında hizmet aldığını, her alanda artan bürokrasi ve evrak yoğunluğunun çözüm değil problem odaklı bir duruma geldiğini savunan Aydeniz “Tekirdağ büyükşehir olduğunu idrak edemedi. Sokaklar yine çamur, yine çukur, suyumuz yine kirli içilmez ve pahalı. Trafik yine yoğun, otopark çilesi artarak devam ediyor. Yapılmaya çalışılan hizmetler Çerkezköylünün parasının israf edildiğinin göstergesidir. Dört yılda yapılması planlanıp yapılamayan hizmetler bir yıldan az bir süre kalmasına rağmen nasıl yapılacak merak ediyoruz” dedi.

 

 

 

“CANLA BAŞLA MÜCADELE EDECEĞİZ”

 

 

Aydeniz “Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak önümüzdeki bir yıllık süreçte her vatandaşa ulaşarak projelerimizle çözüm odaklı milliyetçi hareket partili belediyeciliği nasıl yapacağımızı anlatarak inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Çerkezköy Belediyesi’ni Çerkezköylünün emrine teslim edeceğiz. Çerkezköylünün sorunlarını en iyi bilen parti olduğumuza eminiz buna göre hareket edip belediyeyi tekrar vatandaşlarımızın çözüm merkezi haline getirip tüm hizmetlerden en uygun en olumlu şekilde faydalanmaları için canla başla mücadele edeceğiz. Gelecek seçimlerin milletimize ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasını yaptı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU