Eğitim TIR'ı Kâşif Çerkezköy'e geldi

Kütahya Seramik ve Kütahya Yapı Kimyasalları, Eğitim Seminerleri ve Tanıtım Organizasyonları kapsamında önceki gün Çerkezköy'de bulunan Baysak Yapı işbirliği ile seramik ustalarına seminer verdi. KYK EÄ

GÜNDEM 11.04.2018 15:00:00 0
Eğitim TIR

2001’de Eskişehir’de kurulan ve Çerkezköy’deki Baysak Yapı’nın da bayisi olduğu Türkiye’nin lider yapı kimyasalları firmalarından KYK Yapı Kimyasalları, Eğitim TIR’ı Kâşif ile Türkiye’nin dört bir tarafında eğitim hizmeti sunuyor. Türkiye Kütahya Seramik ve Kütahya Yapı Kimyasalları Tanıtım ve Eğim TIR’ı Kaşif, önceki gün de Çerkezköy’e geldi.

 

 

SERAMİK USTALARINA EĞİTİM VERİLDİ

 

Firmanın 8 yıldır Çerkezköy’de bayiliğini yapan Baysak Yapı işbirliği ile düzenlenen seminerde teknolojinin sektördeki yerini yakından takip etmek isteyen ve yapısal problemlerine çözüm arayan, yapı kimyasalları ve seramik sektöründe faaliyet gösteren ustalara, yeni malzeme ve teknolojiler ile doğru uygulama yöntemleri, seramik döşeme şekilleri konusunda bilgiler verildi.

 

 

AMAÇ TEORİK VE UYGULAMA BİLGİLERİNİ ARTIRMAK

 

Seminerle ilgili bilgi veren Baysak Yapı firmasının sahibi Engin Baysak “8 yıldır ilçemizde temsilciliğini gururla yaptığımız, NG Kütahya Seramik firması ile kardeş firma olan Kütahya Yapı Kimyasalları ve firmamız Baysak Yapı’nın işbirliği ile her yıl olduğu gibi 2018 yılında da ilçemizde seramik ustası arkadaşlarımız ile bir araya gelip usta semineri düzenlemekteyiz. İlçemizde düzenlemiş olduğumuz bu seminerin amacı, seramik sektöründe birlikte çalıştığımız seramik ustası arkadaşlarımızla olan bağlarımızı pekiştirmek ve usta arkadaşlarımızın, gelişen teknoloji ile birlikte yenilenen yapı kimyasalları ürünleri hakkında teorik ve uygulama bilgilerini arttırmaktır” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Hedeflerinin seramik ustalarının kendilerini geliştirmesi doğrultusunda, yaptıkları işleri daha da bilinçli icra etmesi ve daha kaliteli işler ortaya çıkarmasını sağlamak olduğunu kaydeden Baysak “Bayisi olduğumuz Kütahya Yapı Kimyasalları firmasına eğitim TIR’ı Kaşif’i ilçemize getirip bu semineri düzenlemiş oldukları için Baysak Yapı ailesi olarak teşekkür ederiz” dedi.

 

 

PROFESYONEL ÇÖZÜMLER KATALOĞU VERİLDİ

 

2009 yılından beri eğitim TIR’ı ile ustalara eğitim verdiklerini belirten KYK Yapı Kimyasallar İstanbul Bölge Müdürü İrem Meşe ve İstanbul Bölge Satış Yöneticisi Cemil Uzun, “Eğitimlerdeki amacımız ustalarla bilgi alış verişinde bulunabilmek, ürünleri tanıtmak, doğru ürünün doğru yerde kullanılmasını sağlamak, sektörle ilgili genel bilgiler vermek ve teknik ürünler hakkında detaylı bilgiler sunmak” dedi. Eğitime katılanlara KYK tarafından sektörün karşılaştığı yapısal problemlere yönelik hazırlanan “Profesyonel Çözümler” isimli katalog dağıtıldı.

 

Haber / Özge MERİÇ