CHP Çerkezköy'de seçim startını verdi

CHP İlçe Yönetimi, önceki akşam saat 20:00'da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın da katılımıyla düzenlediği toplantıyla seçim çalışmalarının startını verdi. Topla

GÜNDEM 11.04.2018 14:36:00 0
CHP Çerkezköy

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimler için çalışmalarını başlattı. CHP İlçe Yönetimi, önceki akşam saat 20:00’da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da katılımıyla düzenlediği toplantıyla seçim çalışmalarının startını verdi. Düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Vahap Akay, İl Başkan Yardımcısı İsmail Sezer, İlçe Başkanı Engin Camcı, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

 

 

“CHP BAYRAĞINI İNDİRMEYECEĞİZ”

 

Toplantıda konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, yaklaşık 2 buçuk yıldır ilçe yönetimi olarak mücadele ettiklerini belirterek “Siz de bize destek oluyorsunuz. 1 sene sonra yerel ve genel seçimler var. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman seçime hazırız. Yeri geldiğinde bir kişi, yeri geldiğinde yüz binler oluruz. Önümüzdeki dönem seçim maratonunda, bundan önceki yerel seçimlerde, referandumda elde ettiğimiz başarıyı tekrarlayacağız. CHP bayrağını indirmeyeceğiz” dedi.

 

 

“HER MAHALLEDE TOPLANTI YAPACAĞIZ”

 

CHP İlçe yönetiminin arkasında delegeleri ve üyeleri ile birlikte seçime hazırlanacağını kaydeden İlçe Başkanı Camcı “Yarından itibaren mahalle toplantılarına başlayacağız. Çerkezköy Belediyesi’nin 4 yılda yaptıklarını, kalan 1 yılda ve önümüzdeki dönemde yapacaklarını anlatacağız” dedi. İlk toplantının Fatih Mahallesi’nde düzenleneceğini ifade eden Camcı, belirlenen program dahilinde Çerkezköy’ün 10 mahallesinde de toplantılar yaparak vatandaşlarla bir araya geleceklerini, bu toplantılarda hem vatandaşların taleplerini dinleyeceklerini hem de Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yaptıklarını anlatacaklarını söyledi. Camcı’nın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU