Kendisini doğalgaz borusuna asarak yaşamına son verdi

Çerkezköy Gazi Osmanpaşa Mahallesi'nde arkadaşları ile birlikte yaşayan Ayhan Gitmez (24)  dün akşam saat 19:00 sıralarında kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti.

GÜNDEM 11.04.2018 11:35:00 0
Kendisini doğalgaz borusuna asarak yaşamına son verdi

Olay, Gazi Osman Paşa Mahallesi Ergün Sokak’ta meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte yaşayan 24 yaşındaki Ayhan Gitmez iddiaya göre psikolojik sorunları nedeniyle evde doğalgazı açarak intihara teşebbüs etti. Bileklerini de kesen Ayhan Gitmez, kendini doğalgaz borusuna astı. Ayhan Gitmez’i asılı halde bulan ev arkadaşı, sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Ayhan Gitmez’in hayatını kaybettiğini tespit etti.

 

 

ADLİ TIP KURUMU’NA GÖNDERİLDİ

 

Olay yerine gelen Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Cüneyt Özcan’ın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Gitmez’in cenazesi Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haberi alarak hastaneye akın eden Gitmez’in ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Gitmez’in cenazesi daha sonra otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Çerkezköy polisi olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ