Artık sarı, mavi olmayacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda 1 Nisan'da yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçiminin ardından oluşturulan yeni meclis ilk toplantısını dün yaptı.  Yeniden meclis başkanlığ

GÜNDEM 10.04.2018 21:17:00 0
Artık sarı, mavi olmayacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda 1 Nisan’da yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçiminin ardından oluşturulan yeni meclis ilk toplantısını dün yaptı.  

 

Yeni dönemin ilk meclis toplantısı saat 16:30’da başladı. Sürpriz bir şekilde telefonla bağlanan Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu “Herkese selamlarımı iletiyorum. Yeni yönetimin Çerkezköy’e hayırlı hizmetler etmesini temenni ediyorum. Türkiye Odalar Borsalar Birliği olarak bütün sektörlerimizin yanındayız. Sanayi kenti Çerkezköy’e hizmet etmek bizim için mutluluktur. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

 

 

 

TOPLANTIYI SEÇKİN AÇTI

 

 

1 Nisan’da yapılan seçimlere mavi listenin adayı olarak katılan ve 5’inci gruptan meclis üyesi seçilen Rahmi Yılmaz’ın da katıldığı toplantıyı en yaşlı üye sıfatıyla Mustafa Seçkin açtı. Yönetim kurulu üyelerine ve meclis üyelerini tebrik eden Seçkin “Bundan önce olduğu gibi hep birlikte inşallah güzel işlere sağlıklı bir şekilde imza atarız” diye konuştu.

 

 

 

SEÇİM YAPILDI

 

 

Toplantıda meclis başkanı, başkan yardımcısı ve katip üyenin seçimi yapıldı. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva Meclis Başkanı olarak Hacı Mehmet Erdoğan, meclis başkan yardımcısı olarak Nuran Yeşil, Mesut Görgün, katip olarak ise Mikail Çelik’i meclise önerirken, gizli oy ve açık tasnif usulü ile yapılan seçimlerde 26 oy kullanıldı. Rahmi Yılmaz ve mavi listede bulunan üç kişi sandıklara boş zarf attı.  Seçimlerin sonunda Hacı Mehmet Erdoğan 26, Nuran Yeşil 25, Mesut Görgün 24, Gürkan Kesim 2, Mikail Çelik ise 25 oy aldı.

 

 

 

TEBRİK ETTİ

 

 

Seçimin ardından konuşan Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, Mesut Görgün, katip Mikail Çelik’i tebrik ederek “İnşallah görev süremizin sonuna kadar böyle hep güler yüzlü oluruz. Meclisimiz hep sevgi, saygı içerisinde olsun. Hayırlısı olsun, Allah utandırmasın. Sen, ben yok, biz varız. Hepimiz biriz. Bugün oy kullanan ve meclisi diğer dört meclis üyesi gibi terk etmeyen Gürkan Kesim’e ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

“ARTIK BUNDAN SONRA SARI MAVİ OLMAYACAK”

 

 

Yeniden meclis başkanlığına seçilen Hacı Mehmet Erdoğan da kendisini bu göreve tekrar layık gören üyelere teşekkür ederek “Bir önceki dönemde 6-7 aylık süre zarfında meclis başkanlığı yaptım. Mecliste güzel bir birliktelik olduğunu düşünüyorum. Artık bundan sonra sarı, mavi olmayacak. Biz varız” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU