SGK Müdürü İshak Marangoz görevine iade edildi

Çerkezköy Eski SGK Müdürü İshak Marangoz'a yönelik yürütülen taciz iddiaları asılsız çıkınca önce Cumhuriyet Savcısından takipsizlik alan Marangoz, ardından mahkemeden aldığı gÃ

GÜNDEM 10.04.2018 21:16:00 0
SGK Müdürü İshak Marangoz görevine iade edildi

2016 yılı Şubat ayında kurumunda staj yapan bir lise öğrencisinin ithamıyla bir anda açığa alınan dönemin Çerkezköy SGK Müdürü İshak Marangoz, olayın ardından Cumhuriyet savcılığı tarafından takipsizlik alarak mesleğine geri dönüp Zonguldak’a şef olarak atandı. Çerkezköy’de kurumdaki bir lise öğrencisinin taciz ithamıyla karşı karşıya kalan Marangoz’un Çerkezköy’de başlattığı hukuk mücadelesi şef olarak atandığı Zonguldak’ta da devam etti.  

 

 

HUKUK MÜCADELESİ İLE YENİDEN MAKAMINDA

 

Hakkında yapılan asılsız itham ve linç girişimiyle Zonguldak’a sürgün edilen Marangoz’un kurumuna karşı başlattığı hukuk mücadelesi 28 Aralık 2017’de son buldu. Tekirdağ İdare Mahkemesi’nin kararı ile kurumuna açtığı davayı kazanarak şef olarak gittiği Zonguldak’tan İpsala’ya müdür olarak dönen Marangoz, geçtiğimiz hafta İpsala SGK Müdürlüğü’ndeki görevine başladı. Hakkındaki iddiaların bir iftiradan ibaret olduğu anlaşılan Marangoz’a önce mesleği ardından makamı yargı tarafından iade edildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ