Bocce Turnuvası başladı

Çorlu'da Orion Alışveriş Merkezi'nin Çorlu Huzurevi, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorlu Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği Okullar Arası Bocce Turnuvası başladÄ?

GÜNDEM 10.04.2018 19:59:00 0
Bocce Turnuvası başladı

9 Nisan Pazartesi günü Orion bocce sahasında başlayan turnuva 18 Nisan Çarşamba gününe kadar devam edecek. Dereceye giren takımların oyuncuları ve okulları çeşitli hediyeler kazanacak.

 

 

AÇILIŞ MAÇI YAPILACAK

 

Okullar Arası Bocce Turnuvası, Orion AVM alt katında kurulan bocce sahasında yapılan açılış töreniyle  pazartesi günü başladı. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Feridun Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün, Çorlu Huzurevi Müdürü Meryem Yanılmaz Karahan, Orion AVM Genel Müdürü Meral Bostan ve takımların katılımıyla gerçekleşen açılış töreni sonrasında açılış maçı yapıldı.

 

 

16 TAKIM KATILIYOR

 

16 takımın katıldığı turnuva sonunda, birinci olan takımın üyeleri tablet, ikinci olan takım üyeleri 100 TL değerinde Boyner çeki, üçüncü takımın üyeleri de 50 TL değerinde Boyner çeki kazanacak. İlk üçe giren takımların okullarına da yine Orion tarafından yazıcı hediye edilecek. Ödül töreni 18 Nisan’da Orion etkinlik alanında yapılacak.

 

Haber / Menşure KARDEŞ