Tek yön, hedefe giden bu yolun ilk adımlarıydı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe ve yeni yönetimini ağırlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçede yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

GÜNDEM 10.04.2018 19:46:00 0
Tek yön, hedefe giden bu yolun ilk adımlarıydı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe yeni yönetimi ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

 

 

“TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİK”

 

Ziyarette konuşan Yaztepe, Mart ayı başında Genel Kurul yaptıklarını ve yeni yönetim ile birlikte çalışmalara başladıklarını ifade ederek “Siz her zaman bizim ve esnafımızın yanında oldunuz. Desteklerinizi hiçbir zaman bizlerden esirgemediniz. Bu nedenle sizi ziyaret edip teşekkür etmek istedik” dedi.

 

 

“İÇME SUYU HATTI YENİLENECEK”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Akay, “Atatürk ve Öztrak Caddelerinde kapalı çıkmalar ve tabelalar ile ilgili bir uygulama yapılması planlanıyor. Ciddi bir şekilde görüntü kirliliği oluşturan kapalı çıkmaları ve tabelaları kaldırtacağız. Daha sonra 2019 yılında içme suyu hattımızı yenileyeceğiz” dedi. Yapılan tüm çalışmaların temelinde Atatürk ve Öztrak Caddelerinin kalitesinin artırılması hedefinin olduğunu vurgulayan  Akay, “Tek yön uygulaması hedefe giden bu yolun ilk adımlarıydı. Planlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN