TREDAŞ'tan resim yarışması

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.(TREDAŞ), çocuklara küçük yaştan itibaren enerji tasarrufu bilinci kazandırmak amacıyla"Aydınlık Bir Şehir, Işıldayan Bir Nesil" temalı bir resim yarışmas?

GÜNDEM 10.04.2018 19:42:00 0
TREDAŞ

Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışma; Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli genelindeki resmi/özel tüm ilkokul öğrencilerine yönelik olacak. Yarışmanın başvuruları 30 Nisan’da sona erecek. Yarışmaya katılan öğrenciler, enerji tasarrufunu anlattıkları eserlerini kendi okul müdürlüklerine teslim edecek. Okul müdürlükleri de eserleri posta ile TREDAŞ’a ulaştıracak.

 

 

SERGİ AÇILACAK

 

Yarışmaya başvuran eserler, TREDAŞ sorumluluğunda belirlenen jüri ve konunun uzmanları tarafından değerlendirilecek. Kazanan yarışmacılar, 22 Mayıs 2018 tarihinde www.tredas.com.tr adresinden duyurulacak.  Dereceye giren çocuklara bisiklet ve scooter hediye edilecek.  Ayrıca sergilenmeye değer eserlerden oluşan bir resim sergisi de açılacak.

 

 

YARIŞMA ŞARTLARI

 

Yarışmaya katılım şartları da şöyle açıklandı: Resim enerji tasarrufu konusunda uygun yapılmalıdır. Yarışmaya katılacak eserler bir kenarı 270-300 mm, diğer kenarı 420-450 mm arasındaki ebatlara sahip kağıtlara sulu, kuru, pastel veya yağlı boya ile yapılmalıdır. Yarışmaya katılan eserlerin arka yüzüne öğrencinin adı-soyadı, sınıfı, yaşı, okul bilgisi, öğretmen adı ve okul adresi mutlaka yazılmalıdır. Yarışmaya 1., 2., 3., ve 4. Sınıflar katılabilir.

 

Haber / Menşure KARDEŞ