173'üncü yıl törenle kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 173'üncü kuruluş yıldönümü Kapaklı'da törenle kutlandı. Kapaklı Emniyet Müdürü Murat Sevgi'nin Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu i

GÜNDEM 10.04.2018 16:36:00 0
173

Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümü Kapaklı’da törenle kutlandı. Saat 10:00’da Atatürk anıtı önünde düzenlenen törene Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Vekili Serkan Genç, İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Saadet Partisi İlçe Başkanı hasan Karakoç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı temsilcisi İbrahim Çetintaş ve gaziler, mahalle muhtarları, kamu kurumlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile polis memurları katıldı.

 

 

YETKİLERİNİ KANUNLARDAN, DESTEĞİNİ HALKTAN ALIYOR

 

Kapaklı Emniyet Müdürü Murat Sevgi’nin Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Polis Teşkilatının 1845 tarihinde yayınlanan Polis Nizamnamesi ile kurulduğu ifade edilirken, “Yetkilerini kanunlardan, desteğini halkımızdan alan emniyet teşkilatımızın her bir ferdi görevini saygı ve hoşgörünün ışığında, daima ülkesini ve milletini düşünerek fedakarca yapmakta, üstlendiği görevi kutsallığının bilincinde büyük bir hizmet aşkıyla görevini yerine getirmektedir” denildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU