Seçimlere tek aday katıldı

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Artova İlçesi ve Köyleri Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 1'inci Olağan Genel Kurulu yapıldı.

GÜNDEM 9.04.2018 19:47:00 0
Seçimlere tek aday katıldı

Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki Tunalı İş Merkezi’nde bulunan dernek binasında Pazar günü 12:00’da yapılan kongrede Divan Başkanlığına İbrahim Şeker, Divan Katip Üyeliğine de Şadiye Erik getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Derneğin Kurucu Başkanı Halis Aydın aday olmazken, seçimlere Erkan Serdaroğlu’nun tek listesi ile gidildi. Erkan Serdaroğlu dernek başkanlığına seçilirken, Başkan Yardımcılıklarına Duran Şanlı, Hüseyin Karabulut, Sekreterliğe Şadiye Erik, Muhasipliğe Hasan Erden seçildi. Ahmet Eroğlu, Tufan Sever, Mustafa Sansar, Sebahattin Akaydan, Murat Aydan, Ercan Yalçın, Erdal Serdaroğlu, Osman Öztürk, Mustafa Eşgi, Erol Eroğlu, Mutlu Sezek yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

 

 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

Kurucu Başkan Halis Aydın tüm dernek üyelerinin her zaman birlik ve beraberlik içinde olmasını isteyerek “Derneğimizi çok daha iyi yerlere getirmemiz için her zaman birlik ve beraberliğimizi pakiştirelim ve bu birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Bizler her zaman bir birimize iyi ve kötü günlerinde yanında olmaya devam edelim” dedi. Görevi devralan Erkan Serdaroğlu’na her zaman her zaman yardımcı olacaklarını kaydeden Aydın “Yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

 

 

“TÜM KÖYLERİNE HİZMET VERECEK”

 

Yeni başkan Erkan Serdaroğlu da “Dernekler, sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Derneğimiz tüm Artavo ilçesi ve köylerine hizmet verecektir. Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni dönemde sosyal faaliyetlerimizde futbol turnuvası, folklor çalışmaları, mübarek gün ve gecelerde programlar düzenlemek, piknik programları, Ramazan etkinleri gibi çalışmalar yapmayı planladık. İnşallah bunları birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ