Sınav 29 Nisan'da

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Ben Okurum Geleceğim Aydınlanır' isimli kitap okuma yarışmasının sınavı 29 Nisan Pazar günü

GÜNDEM 9.04.2018 14:40:00 0
Sınav 29 Nisan

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Ben Okurum Geleceğim Aydınlanır’ isimli kitap okuma yarışmasının sınavı ay sonunda yapılacak.

 

 

7 KİTAP BELİRLENDİ

 

Yarışmaya ortaokul ve lise öğrencileri katılabiliyor. Ortaokul öğrencilerinin okuması için Christy Brown’un ‘Sol Ayağım’, Mavisel Yener’in ‘Dolunay Dedektifleri İz Peşinde’, Rıfat Ilgaz’ın ‘’Halime Kaptan’, Miyase Sertbatur’un ‘Sizin Sakladıkları’, Behiç Ak’ın ‘Çatıdaki Gezegen’ ve Sevim Ak’ın ‘Domates Saçlı Kız’ isimli kitapları belirlendi.

 

 

ALTIN VERİLECEK

 

Lise öğrencileri de yarışmada Ali Fuat Başgil’in ‘Gençlerle Başbaşa’, Cengin Aytmatov’un ‘Gün Olur Asra Bedel’, İskender Pala’nın ‘Şah Sultan’, Abbas Sayar’ın ‘Yılkı Atı’, Reşat Nuri Güntekin’in ‘Acımak’, Tarık Buğra’nın ‘Küçük Ağa’ ve Mustafa Kutlu’nun ‘Uzun Hikaye’ isimli kitaplarından sorumlu olacak. 29 Nisan Pazar günü saat 11:00’da yapılacak olan sınav sonunda dereceye girenler açıklanacak. Yarışmada her iki kategoride de ilk 3’e girenlere tam altın, 4, 5 ve 6’ncı olanlara yarım altın ve 7, 8 ve 9’uncu olanlara da çeyrek altın verilecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU