Hababam Sınıfı Çerkezköy'e geliyor

Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri olan Hababam Sınıfı romanı ve oyunlaştırdığı kitaplarının karmasından aslına sadık kalınarak hazırlanan "Hababam Sınıfı" isimli müzik

GÜNDEM 9.04.2018 14:31:00 0
Hababam Sınıfı Çerkezköy

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında "Hababam Sınıfı” isimli müzikli oyun ÇOSB Konferans Salonunda sahnelenecek.

 

 

 

 

ASLINA SADIK KALINARAK HAZIRLANDI

 

 

Beşiktaş Kültür Merkezi tarafından 13 Nisan Cuma günü saat 20:00’da sahnelenecek olan "Hababam Sınıfı Müzikli Oyun, Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eseri olan Hababam Sınıfı romanı ve oyunlaştırdığı kitaplarının karmasından aslına sadık kalınarak hazırlandı. Müzikal tadındaki oyunda öğrenci rollerini oynayan 12 genç oyuncuya, 7 usta oyuncu ve 5 müzisyen eşlik ediyor.Oyun için, Melih Kibar'ın orijinal müziği ile seyircinin aşina olduğu anonim şarkı ve türküler aranje edilerek kullanılarak çok sayıda yeni beste yapıldı.

 

 

 

 

12 GENÇ OYUNCUYA, 7 USTA OYUNCU EŞLİK EDİYOR

 

 

Rıfat Ilgaz’ın eserlerinden uyarlanan oyunu Celal Tak, Caner Alkaya,Murat Karasu oyunlaştırdı. Murat Karasu’nun aynı zamanda yönetmenliğini yaptığı oyunun dekorunu Ethem Özbora, kostümleri Nalan Alayli, müziği Tuluğ Tirpan ve Koreografileri de Erdinç Anaz hazırladı. Oyunda Sezai Altekin, Salih Kalyon, Nuri Gökaşan, Beyti Engin, Celal Tak, Caner Alkaya, Şebnem Ünaldı, Arda Başkan, Atakan Gökoğlan, Aykut  Yılmaz, Başak Gümülcinelioğlu, Başak Özkan, Bucan Ekin Şimşek, Dilan Demircioğlu, Gizem Kandemir,  Harun Reisoğlu, Onur  Apaydın, Umutcan Vicnelioğlu, Yiğit  Yapıcı rol alıyor.

 

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU