Sürekli işçi kadrolarına geçen personele eğitim verildi

Namık Kemal Üniversitesi'nde personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalışırken, 2 Nisan 2018 tarihinden itibaren sürekli İşçi kadrolarına geçen p

GÜNDEM 9.04.2018 14:20:00 0
Sürekli işçi kadrolarına geçen personele eğitim verildi

NKÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri tarafından verilen ve toplam 672 personelin katıldığı eğitimde, Protokol ve Nezaket Kuralları, Etkili Konuşma ve İletişim Becerisi ile 4857 Sayılı İş Kanunu” hakkında bilgiler verildi. İlk 2 gün Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferans Salonu'nda hastanede çalışan personele eğitim verilirken, üçüncü gün de Rektörlükte ve ilçelerde çalışan personele eğitim verildi.

 

 

ETKİLİ İLETİŞİM

 

Protokol ve Nezaket Kurallarını anlatan Öğr.Gör. Senem Altay, törenlerde, toplantılarda, resmi davet ve ziyaretlerde, yöneticilerin makam odalarında ve araçlarda uygulanması gereken protokol kurallarının ne olduğunu da anlattı.  Etkili konuşma ve İletişim Becerisi eğitimini veren Öğr.Gör. Yeliz Nakay, “İfadelerimizin herkes tarafından paylaşılabilmesi olarak adlandırabileceğimiz iletişimin kalitesi, sosyal alanda olduğu kadar kişisel başarımızı da olumlu etkileyecektir. Etkili iletişim becerileri tam da bu noktada büyük öneme sahip” dedi. Öğr.Gör. Seval Aktaş da 4857 İş Kanunu hakkında bilgi verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ