Seçimlere 1 yıl kala aday adaylığını açıkladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ergün Er, Mart 2019'da yapılması planlanan yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi'nden Saray Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını

GÜNDEM 7.04.2018 17:21:00 0
Seçimlere 1 yıl kala aday adaylığını açıkladı

2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilen Saraylı iş adamı Ergün Er, Saray Koru Restaurant’ta düzenlediği kahvaltı programında 2019’da yapılacak yerel seçimler için CHP’den Saray Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Kahvaltıda konuşan Ergün Er “Saray Belediye Başkanlığı için yoğun talep ve destek aldım. Bu gün şahsım ve güzel kentimiz Saray’ımız için önemli ve yeni bir başlangıç olacağına inanıyorum. Gelen yoğun talep ve destek ile bir yolculuğa çıktım. Bugün sizlerin huzurunda tüm Saray halkına Saray belediye başkanı Aday adayı olduğumu açıklıyorum” dedi.

 

 

“HERKESE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİM”

 

Belediye başkanı seçildiğinde hiçbir siyasi görüş gözetmeksizin görevini tam bir tarafsızlık içinde yapacağını ve herkese eşit hizmet götüreceğini kaydeden Er “Önceliğim güzel Saray ilçemizi hak ettiği yere getirmek olacak. Tüm Saray’ın başkanı olmak ve herkesi kucaklamak için bu zorlu  yola çıktım. Belki aday adaylığı açıklamam erken oldu ama talep bu yönde olduğu için ben de aday adaylığımı bugün açıklamayı uygun gördüm” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Belediye başkanlığına seçilirse Saray’ın vatandaşlarla birlikte yöneteceğini kaydeden Er “Saray’ımızı sizlerle birlikte hak ettiği yere getireceğiz. Bu gün kahvaltı programımıza katılarak yanımızda olan CHP Tekirdağ Eski Milletvekilimiz ve Saray Belediye eski Başkanımız değerli büyüğüm Erdoğan Kaplan başta olmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKULAŞ Müdürü Ali Osman Yaşar’a, oda başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza ve yöneticilerine, mahalle muhtarlarımıza, eski belediye meclisi üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Saray Erler Kuyumculuk Sahibi Ergün Er’in aday adaylığını açıkladığı kahvaltıya 22. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Erdoğan Kaplan, CHP Saray İlçe Eski  Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKULAŞ Müdürü Ali Osman Yaşar, Saray Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, Saray Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Bülent Gönültaş, Saray Pazarcılar Odası Başkanı Sunay Ümit, mahalle muhtarları ve çok sayıda kişi katıldı.

 

Haber / Özge MERİÇ