'Çoğalarak büyüyen büyük bir aileyiz'

İrem Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifi'nin Kapaklı Şubesi düzenlenen törenle açıldı. Açılışta konuşan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çer

GÜNDEM 5.04.2018 16:44:00 0

İrem Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifi’nin Kapaklı İnönü Mahallesi No: 23 adresindeki yeni şubesi düzenlenen törenle açıldı.

 

 

“MUTLULUK DUYUYORUZ”

 

Açılışa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,  Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, İrem Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Hayrettin Vatansever, kooperatifin onursal başkanı Nevzat Başar, kooperatif üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan kooperatif başkanı Hayrettin Çetinkaya, kooperatif olarak hizmet ağını genişletmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

 

 

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

Hızla gelişen Kapaklı’da üyelerin artması dolayısıyla Kapaklı halkına daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için hizmeti Kapaklı halkının ayağına getirdiklerini kaydeden Vatansever “Kuruluşumuzdan bu yana kaliteli hizmetten ödün vermeden her yıl daha iyi ve daha kaliteli bir hizmet vermek için özen gösteriyoruz. Her zaman kaliteli hizmet vermek için yolumuza devam edeceğiz. Biz her geçen gün çoğalarak büyüyen büyük bir aileyiz” dedi.

 

 

“BÜNYEMİZE ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Bağımsız olarak çalışan servisçileri de uygun ödeme şartlarıyla bünyelerine almaya devam edeceklerini belirten Vatansever, açılışa katılan herkese teşekkür etti. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As da Çerkezköy ve Kapaklı’da öğrenci  taşımacılığında hizmet veren öğrenci servisleri kooperatiflerinin tek çatı altında birleşmelerinin hizmet verme anlamında da kalitesini arttıracağını belirtti. Bu birleşmelerin kooperatiflerin gücüne güç kattıkları gibi daha özverili hizmet vermeleri bakımından da faydalı olduğunu söyleyen Mustafa As, İrem Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifi’nin Kapaklı Şubesi’nin hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

“EN DEĞERLİ VARLIKLARI EVLATLARIDIR”

 

Açılışta konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da “İrem Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifi Kapaklımıza açtığı şube ile hizmeti halkımızın ayağına getirdi. Belediye olarak her zaman kendilerine yardımcı olacağız” dedi. Anne ve babaların en kıymetli varlıklarının evlatları olduğunu kaydeden Mandalı “Çocukların okullarına güvenli ve emniyetli bir şekilde gidip gelmeleri için trafik kurallarına kesinlikle uyun. Bölgesellik yapmayın. Her zaman kaliteli hizmet vermeye özen gösterin” tavsiyelerinde bulundu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU