Dualar ve gözyaşları ile sonsuzluğa uğurlandı

Geçirdiği trafik kazasında araçta bulunan iki arkadaşı ile birlikte hayatının baharında yaşamını yitiren 25 yaşındaki Alican Yılmaz'ın zamansız ölümü ailesini ve Çerkezköy'Ã

GÜNDEM 4.04.2018 19:50:00 0
Dualar ve gözyaşları ile sonsuzluğa uğurlandı

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Çerkezköy’de faaliyet gösteren Yurt Turizm’in sahiplerinden Salih Yılmaz’ın 25 yaşındaki oğlu Alican Yılmaz geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

 

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Gece saat 01:30 sıralarında 34 FK 0705 plakalı aracı ile Çorlu’dan Çerkezköy’e dönen Alican Yılmaz, Avantaj Alışveriş Merkezi önünde seyir halinde olan Menderes Kara'nın kullandığı 34 UB 449 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada Alican Yılmaz araçta bulunan 2 arkadaşı ile birlikte hayatını kaybetti.

 

 

AİLE TAZİYELERİ KABUL ETTİ

 

Ay sonunda askere gideceği öğrenilen Alican Yılmaz’ın ailesi acı haber ile yıkılırken, acı haberi alan Çerkezköylüler de ailenin yaşadığı Tepe Emlak Konutları'ndaki Gökkuşağı Sitesi'nde kurulan taziye çadırına akın ederek aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

 

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

Cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan alınan 25 yaşındaki Alican Yılmaz ikindi namazına müteakip 15 Temmuz Şehitleri Camii’nde Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’nda dualarla ve gözyaşlarıyla sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı. Acılı baba Salih Yılmaz kardeşleri Rahmi ve Erol Yılmaz ile birlikte taziyeleri kabul etti. Ayakta güçlükle durabilen Salih Yılmaz, oğlunun tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamazken, Salih Yılmaz’ın acısı cemaati de hüzne boğdu.

 

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

 

Alican Yılmaz’ı son yolculuğunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Enver Bayram, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Çerkezköy Adliyesi hakim ve savcılarının yanı sıra, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yetkilileri, belediye meclis üyeleri, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticileri, spor kulüplerinin yöneticileri, iş adamları, esnaflar, Yılmaz ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş da yalnız bırakmayarak Yılmaz ailesinin acısını paylaştı.  

 

Haber / Şaban KARDEŞ