Yarışmadan 14 madalyayla döndüler

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İstanbul'da düzenlenen 16. Uluslararası Mutfak Günleri Yemek Yarışması'nda Çerkezköy'ü başarıyla temsil eden ve toplam 14 madalya kazanan Hacı

GÜNDEM 3.04.2018 18:06:00 0
Yarışmadan 14 madalyayla döndüler

Öğrencilerinin İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen 16. Uluslararası Mutfak Günleri Yemek Yarışması’na katıldıklarını belirten Okul Müdürü Talat Mutlu, “Çocuklarımız yarışmada Balık Kategorisi’nde 1 altın, Ana Yemek ve Tatlı Kategorilerinde de 9 gümüş ve 4 bronz madalya kazandılar” dedi. Öğrenciler ziyarette kendi elleri ile hazırladıkları yiyeceklerden Başkan Akay’a ikram ettiler. Mutlu, yarışmaya 30 ülkeden toplam 2 bin 100 öğrencinin katıldığını ifade ederek “Hem sevincimizi sizinle paylaşmak hem de destekleriniz için teşekkür etmek amacıyla sizi ziyaret etmek istedik” dedi.

 

 

“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çerkezköy’ümüzü başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve sizleri tebrik ediyorum. Çocuklarımızın bu tür uluslararası alanlarda elde ettikleri tüm başarılar bizleri gururlandırıyor. Okullara desteğimiz devam edecek.

 

Haber / Şaban KARDEŞ